7 dagar till bröllop!!!

 
Hej där! Endast en vecka kvar till bröllop och mitt i allt det finns det inte tid eller möjlighet att uppdatera mig på två skilda bloggar. Av den anledningen kommer jag från och med nu endast att blogga på min ordinarie blogg, och det mesta där kommer att röra bröllopsförberedelserna. Så ni som läser här får gärna gå in på nedanstående länk och läsa istället =)
 
P.s. ni får hemskt gärna undvika att nämna denna blogg  på något sätt där, då det står saker i denna blogg som jag ännu inte vill att bröllopets gäster vet om eller ser.
 
Vi ses här!
 
 

Imorgon åker vi!

 
Ska ju inte gifta mig på orten jag bor utan 80 mil söderut. Det ni. Så imorgon bitti åker vi nedåt för att ha en dryg vecka på plats till alla förberedelser. Har precis packat bilen full... snacka om sådan där ångest av att råka glömma nått * tusen. "Oops, ringarna....".
 
Nä, men jag tror och hoppas att allt ska vara med, och jag är glad att vi åkte en vända i påskas också, allt hade verkligen inte fått plats annars!!!
 
 
 
Och känslan när man lyckades få in allt i bilen, med nöd och näppe, och fästmannen utbrister "hmm... nu ligger nog alla mina betalkort och prylar i byxorna som jag packade ner i resväskan". Behöver jag säga att det inte är resväskan som syns på bild, utan den som är så långt underst man kan komma?
 
 

Do bi do bi do...

 

På dag 13 smäller det!

 
Oj oj, 12 dagar kvar nu bara! =D Spännande! Får semester nu på Måndag och sedan bilar vi iväg till bröllopsorten på fredag morgon i veckan som kommer. Tror att det mesta är klart av sånt som vi kan förbereda här på plats.
 
Har idag slängt iväg ett mail till cateringfirman samt tält och möbeluthyrarna för att försäkra mig om att allt är enligt planerna. Har också suttit och småpysslat med lite kort till tack-gåvor samt till blivande maken som fortfarande ligger och sover =)
 
Blivande provade sina kläder häromdagen, och ooh så fin han kommer att vara!!! Nu börjar man förstå att allt är på riktigt =D
 

19 dagar kvar!

 
 
 
Känns skönt nog som om vi har koll på läget. Det mesta som ska göras på hemmaplan innan vi åker ner till orten för bröllopet är gjort. Sen blir det förstås mycket att göra där nere, men det går ju inte att ta itu med nu =)
 

Billiga underkläder!

 
Så himla bra!!! Nu har jag lyckats få tag på en axelbandslös bh, stay ups med blå rosett ("någonting blått"), vita spetstroror och ett par gördeltrosor med gren som går att öppna till brölllopet.... allt för en nätt liten summa på 317,50 kr!!!
 
BH:n köpte jag på Haléns - 2 st för 98 kr. Helt seriöst tyckte jag denna bh satt bättre än den ultimate strapless wonderbra som jag testade för ett par månader sedan!
 
 
Även trosgördeln kom från Haléns. Det man kan säga om denna är att det gäller att ta en/ett par storlekar för liten. Jag är en storlek 44 och beställde en i den storleken samt en i storlek 40, bara för att se. Jag kommer att behålla den i storlek 40 och den tyckte jag satt både bekvämt och höll in magen på ett snyggt sätt. Och priset? 149kr!
 
 
 
Och så köpte jag fina vita spetstrosor på H&M, de hade "ta 3 betala för 2" så jag fyndade ett par fina vita, får välja sen vilka det blir. Nöjd med dagens inköp =)
 
 
Sen då en bolero från La redoute Tyckte den var superfin och skön, rekomenderas! 79 kr!!!
 
 
 

Det börjar lösa sig, det hära med kläder...

 
Så skönt! Nu är alla kläder inhandlade till blivande! Det enda som vi saknar är hans slips som vi beställt från nätet och hoppas på ska hinna komma.
 
Igår provade vi min klänning. Ja, jag säger vi eftersom den har snörning och blivande fick hjälpa till för att prova. Har haft lite is i magen gällande klänningen då den varit för liten, men igår gick den på! Och jag känner mig fin i den! Så skönt, en sten som lättar.
 
En annan sten som lättade var att jag letat bh som tusan... kombinationen axelbandslöst och stora pizzadegiga bröst är inte lätt... men så igår när vi hade snörat klänningen - som har näst intill en inbyggd korsett i sig - så testade jag att plocka av mig bh:n... och voila! Det går att ha den utan bh alls! SÅÅÅååå skönt. Ska bara köpa brösttejp för säkerhets skull.
 
Hmm och så hittade vi boleros till brudnäbbarna igår också samt att jag sydde till min egen... så ja, faktiskt har det mesta med kläder löst sig nu! Himlans skönt.
 
 

RSS 2.0