Tack-gåvorna hemma!


Om jag inte minns fel läser min toastmadame denna blogg... vilket är synd... för idag fick vi hem paketet med de gåvor vi beställt som vi ska ge till bl.a. tostmadame, fotograf etc för att de hjälper till på bröllopet. Kände oss nöjda med det mesta, så kul! =)


Igår kom smyckena som jag ska ha till bröllopet:

 



Om det blir så att jag inte använder bollero (testade den idag ihop med klänningen och när jag tänker efter, och ju faktiskt hade blivit lite brunare sedan sist, tycker jag trots allt det är ganska fint med bara armar.) Men i alla fall: Om det blir så att jag inte använder bolleron kanske jag även skaffar mig ett pärlarmband i samma stil.

Sytt min bolero... SÅ nöjd!

 
Min klänning, en halterneck-klänning.



Till den blir det alltså väldigt bara armar... något jag inte är bekväm med då mina är ganska tjocka. Dock vill jag ju inte täcka axlar etc eftersom det är vad som gör klänningen fin. Så... jag har sökt en del efter en spetsbolero... någon som inte tar så mycket blick från klänningen, som just snuddar över axlarna och sen mest är rygg. Gärna genomskinlig.

Har hittat ett par på internet som går att beställa, men till priset av 4-700kr. Har inte känts aktuellt. Men så fann jag för ett par veckor sedan denna på Gina Tricot fö 99kr

googlad bild

99kr?! Sen har jag sytt om den så att den då inte har en framsida utan nu ser ut såhär:



Nu går den precis som jag vill i skärningen! Känns super! Tror inte jag ska ha långa ärmar så de ska också tas av sedan... men ska fundera på hur jag vill ha dem. Tänk vad man kan spara in på om man bara har ögonen öppna och lite fantasi =)


Nu börjar det närma sig!


Oj oj... 68 dagar!? Nu är i alla fall min fästmans morgongåva inhandlat och hemkommen, känns bra. Men vi har ju en del kvar också...

Poster som är kvar och måste lösas innan sista veckan:

- underkläder till mig
- smycken till mig
- hel outfit till fästman
- koftor till brudnäbbarna
- Få fått i en tårtställning


Det är väl de större punkterna... ringarna är inlämnade för gravering och putsning så att hämta ut dem är väl en bra idé också. Sen är det mycket som ska göras på plats... men det får ju vänta.



Vart åker ni?


Idag har vi varit på stan och plockat lite olika resetidningar för att fundera på vart vi kan tänkas vilja åka på bröllopsresa... Inte helt lätt det där, i vart fall inte för mig som inte är så berest. Man vill ju gärna att ens bröllopsresa ska vara en alldeles speciell resa... samtidigt som man inte har hur mycket pengar som helst.


Och nu var morgongåva och tackgåvor eftersända!


Känns riktigt bra... allt börjar dra ihop sig och bli klart...
inte så mycket kvar på att-göra-listan nu av sådant man kan fixa i förväg. Sen blir det ju mycket på plats veckan innan förstås...

Känns jättebra att ikväll ha betalt morgongåvan till min blivande samt tackgåvorna till de som hjälper till på vårt bröllop. T
vå stora punkter som kan strykas... nu ska man bara vänta in varorna och se så att man är nöjd med dem också! =D


RSS 2.0