Bröllopspyssel!


Idag har jag pysslat på en del med bröllopet!
Bland annat:

* Suttit och särat på alla "rosenblad" som jag sänt efter från ebay, tog sitt lilla tag.

* Sytt ihop våra festhäften, hunnit med barnhäftena än så länge. (Alla våra festhäften kommer att se likadana ut på utsidan, men inuti finner barnen ett lite roligare innehåll). Tyckte det blev mycket mer stilfullt med en sydd sömn (av de två gröna färgerna i vårt tema) än att t.ex. häfta ihop dem.


Ljuset gör inte färgerna rättvisa. Det är "ormbunksgrön" och "äppelgrön".




Placeringskortshållare...

 

Har pysslat färdigt mina placeringskorts-hållare! Såg liknande dessa på ebay där de kostade nära 10kr/styck. Tyckte det var helt galet och tänkte att jag väl kunde göra de själv... såhär blev det =)

 


Håret.


Har ganska kort hår... och för ett tag sedan såg jag nedanstående video....
tanken på en "hårtoffs" kändes riktigt tacky... men ändå kunde jag inte låta bli att beställa en då jag hittade en på en svensk sida för 69r!

Testade den här om dagen, satte bara upp den väldigt snabbt, och tycker faktiskt att det ser helt okej ut!
Blir nog en sådan, eller två, till bröllopet för min del! =) Tills dess ska jag förstås fluffa mitt eget hår lite mer, samt fästa "knuten" mer mot huvudet så det ser mer verkligt ut + ha små vita hårsmycken i... Vad tycker ni?

I stort sett allt hår i "bollen" är från toffsen, inte mitt hår.

 


Yehaaa!


Jag började på 100,5kg
Vägde i måndags 90,5kg = - 10 kg!!!
I morse vägde jag 90,1 så snart börjar jag på en 8:a istället för en "10:a"!!!!! SÅÅÅÅÅ glad =D

Nu måste jag som minst tappa 10kg till innan bröllopet för att komma i min klänning på ett ok snyggt sätt. Tappar jag ytterligare 5kg kommer den att sitta jättefint! Känner mig just nu väldigt hopfull till att det faktiskt kommer att gå  =D


Och noterna är skickade!


Sådär, nu har jag sänt upplägg för låt och musik till vigseln åt de som ska spela fiol på vårt bröllop! Det börjar arta sig =D


I helgen satt jag dessutom och organiserade upp en massa kring dagen. Skrev översikts/schema/program för cateringpersonalen att hålla sig till, tankar och upplägg till vår toastmadame, "att-göra-schema" för oss dagarna innan bröllopet etc....

Kan inte fatta att det närmar sig =D


Vilka skor ska man ha?

Några faktum som bakgrund:

1. Jag går i princip ALDRIG i någon form av klackskor annars... inte ens stövlar. Har rejäla vinterkängor på vintern (bor i norr) och tennisskor, ballerina, sandaler, eller andra lågskor på sommrarna.

2. Vi ska ha ett utomhusbröllop och således gå mycket på gräsmatta

3. Utifrån ovanstående faktorier vill jag ha ett par skor som gör mig fri under dagen/kvällen. Vill obehindrat kunna gå, dansa, stå länge utan att få ont i fötterna.

4. Ändå skulle man ju vilja komma upp lite i höjd.... så...

HUR GÖR MAN?! =P





Båda dessa var fina, men dessa klackar skulle åka rakt ned i gräsmattan + att jag skulle bli ostadig.


Dessa har en bra och stabil klack men istället var själva skorna trista... tycker iaf jag.


Ballerinaskor då kanske?



Eller dessa fina?

Men på alla dessa låga skor tappar man ju just höjden! Vill ju gärna vinna lite höjd!





Alla hjärtans dag, och bröllopet närmar sig!


Som vanligt är jag lite snål på att skriva här. Jag planerade ju så mycket i början att allt känns klart nu. Det är det naturligtvis inte dock =)

Idag är det alla hjärtans dag, en dag som många ser lite olika på. Visst kan jag hålla med om att vissa dagar görs så stora i kommersiellt syfte, och att man bör älska varandra varje dag - och visa det lite då och då. Men samtidigt tycker jag ändå det är mysigt med en dag då man kan lägga tid på det lite extra!

I morse fick jag en liten ask med te och choklad i av min sambo, och ett väldigt fint skrivet kort. I vanliga fall är han lite "dålig" på just den romantiska biten... men nu har jag väl skällt så mycket att jag lyckas få ur honom ett kort tillslut =S


I helgen som var åkte vi på en liten trip, hade inte att göra med alla hjärtans dag men det passade ju bra in ändå. Vi spa:ade lite och så gjorde vi en del sista inköp till bröllopet! Nu tror jag vi har allt som går att köpa i förväg... när det gäller dekoration i vart fall. Vi behöver ju fortfarande köpa ringar och kläder.

Ikväll blir det att laga middag ihop, dricka ett glas vin och bara mysa =) Svårt att förstå att det bara är 5,5 månader kvar nu!!!




RSS 2.0