Ringtankar...

 

Ja... vad ska man ha för vigselring egentligen...? Jag har en slät guldring nu...
och skulle vilja ha vitt guld till nästa för att få in "silverfärgen". Detta för att jag i normala fall är mer för silversmycken och jag då skulle kunna använda dem utan att de "bryter" mot mina ringar... Funderar på något liknande de nedan...







OSA...


Idag har vi sista OSA-datum! =) Alla gäster har hört av sig utom en person + ett par... så vi får väl se om vi hör nått idag. Vi hade bjudit in totalt 50 gäster och verkar nu bli c.a. 45st + oss så det känns bra =)


Det närmar sig!


... när man börjar drömma stress-drömmar om det =D

Fast ganska roliga sådana... Drömde först att vi var nere på plats
och skulle färdigställa allting... men som vanligt i sådana här drömmar (jag drömmer ofta sånt när jag har mycket att tänka på) så kommer man aldrig till skott, tiden går och man har glömt att göra massor eller absolut inte hunnit. I drömmen "kom jag plötsligt på" att det ju var lördag redan... och SHIT vi hade ju inte ens tittat på "att göra listan", nu måste vi ha glömt massor! Va fan vi har ju inte fixat blommorna, handlat eller nått?! Paniken.... tills jag insåg att piuuu det var ju "bara" fredag och vi fick skynda på.

I andra fasen i drömmen gifta sig min bror dagen innan mig, samma plats, samma gäster etc, och dagen efter vi. På kvällen på brorsans bröllopsfest beter sig alla gäster superdåligt! Folk blir kanonfulla, några börjar bråka och slåss etc. Det slutar i vart fall i att gästerna själva inser detta och tänker till och att jag går runt och säger "piuuu vad skönt, nu blev detta "övningsbröllopet" och vårt i morgon kommer bli superbra". Haha.

Tja... tredje delen i drömmen var att jag och A skulle på bröllopsresa, dock blev det inte utomlands utan till grannstaden... vi skulle på någon spaanläggning där och bo ett par dagar. På dagen vi skulle åka tänkte vi höra om vi kunde köpa varsin biljett på en "charterbuss" som ändå skulle dit... men det gick tydligen inte. Nästa steg i drömmen sitter vi ändå i bussen, vi "glömde av oss" och jag kommer på det i bussen och sitter och har panik hela vägen fram över "shit, vi fick ju inte åka?! Hur ska vi nu förklara för busschauffören att vi ändå glömde att gå av?".





 


It begins to dissolve.

 


Bordsplacering!


Igår skrev jag ut en större mall för bordsplaceringen samt namnet på alla gäster inplastade.
Nu kan vi flytta och greja med namnen hit och dit med hjälp av häftmassa, toppen! =D


Vigseln...


Mailade för ett par dagar sedan vår vigselförrättare vilket upplägg vi tänkt oss/vill ha på vigseln (vi har ju borgerligt och planerar det mesta själva). Fick ett fint svar på mailet:




Halloj!


Idag ska jag sätta mig och fortsätta sy servetterna! Vad mer? Jo, har beställt hem små hårsnurror att ha i håret till bröllopsdagen. Har också beställt hem ett halsband med matchande örhängen (min hy gör sig bättre med silver/vitguld än rödguld). Är dock inte säker på om jag ska behålla smyckena eller leta vidare... blev även en gästbok från samma ställe...

 

Billiga linneservetter! =D

 

Så nöjd idag! =D Har varit lite avis på de som har rött som tema och därmed har kunnat köpa IKEA kökshanddukar för 5kr/st. Själv har vi grönt som temafärg (skogsgrön + äppelgrön, vit, silver, glas).

Men idag var vi på Ö&B och fann kökshandukar i grönt!
Dessa var först nedsatta till rött pris, därefter blev det halva priset på det. Enda nackdelen var att vi inte fann tillräckligt av samma sort, dock var alla samma grön. Så vi kommer att placera servetterna varannan med rutor och varannan med linjer, blir nog bra det. Vi hade gett upp detta med "linneservetter" och tänkte ha vanliga pappers... så detta blir ju ett uppsving! =)

Vi köpte handdukar för 155kr, kommer att räcka till 52 servetter, så under 3kr/tygservett =D

Ska knyta rosetten snyggare sen, och så ska servetten ju ligga på en vit tallrik, med en massa annat pyssel omkring... men iaf.


Rispåsarna klara!

 


RSS 2.0