"Min" klänning IRL


Ja det är ju faktiskt lite skillnad på att se en reklambild för en klänning
, på en onormalt smal brud med onormalt breda axlar (i förhållande till midjan) mot att se den på en riktig kvinna. Så... jag har googlat lite och funnit "min" klänning på 4 andra brudar.


Orginalbilden från företagets egna hemsida.


Brud 1. Hon skrev att hon är rätt kort så därav hamnar
den utsvängda delen rätt långt ned på henne.




Brud 2.



Brud 3.



Brud 4.

Åh... jag vet inte vad jag tycker... har stirrat på denna klänning under 2 månader nu typ varje dag... tror inte riktigt jag kan se på den objektivt längre... Men vad tänker ni som läser? Blir den till sin fördel eller till sin nackdel på "verkliga kroppar"?




Inbjudningskort fas 1


Nu har vi skrivit ut och skärt till alla inbjudningskort! =D Nu ska där bara på glitterkanten och fjäril och sen är de klara för att fyllas i namn i =)


Utkast...


Har testat att skriva ut våra inbjudningskort och se hur de kan komma att se ut.
I orginalen sen ska de skrivas ut på tjockare finare papper vilket gör att de dels ser finare ut och dels inte blir "genomskinliga" så som nu. Sen ska jag naturligtvis klippa ut dem (skära med maskin) lite noggrannare och rakare än nu ;)

Men färgmässigt och layout mässigt kommer de se ut ungefär såhär.... Har suddat ut en del text.


Bröllopslådan...


Har införskaffat en låda (händelsevis grön, haha) att lägga undan alla småsaker som dyker upp till bröllopet i... även sånt som jag kommer behöva under hösten för att pyssla ihop inbjudningarna med. Lådan har lite fint hamnat uppe på våra sovrumsgarderober så att barnen inte kommer åt dem.

Däri ligger än så länge bordslöparen, organzabanden, fjärilarna, rosenbladen och de senast anlända organzapåsarna till riset. Kommer också ha alla pappren/planering etc i lådan och så småningom alltså de inbjudningskort jag gjort klart.


Grönt tema, grön klänning? ;)



Brudbukett...


Man kanske skulle ha bara brudslöja med ormbunkar runt som sin brudbumkett?


RSS 2.0