EBAY! =D


I denna vecka har vi fått hem en del av det vi hade beställt från Ebay!


Vi har fått hem fjärilarna
och de är visserligen - som trott - lite ljusare än den gröna nyans vi använder oss av men de blev jättefina ihop med det (dessutom ska de fästas på inbjudningkorten och kommer således inte synas i samband med dukningen på dagen D). Kan visa bilder på de senare då de sitter på korten.

Men så har vi också fått tyget vi ska ha som löpare (vi blev lite oroliga först för när det är rullat på rulle gör lager på lager-effekten att det ser illgrönt/neongrönt ut, men som ni ser på bilden blir det så milt som vi hoppades då det läggs tunt.)

Vi har också fått de två organzabanden. Det mörkare ska vi ha runt servetterna och runt vaserna... Det ljusa och det mörka kommer sedan att viras runt björkkupolen vi ska vigas under samt smycka trappräcken upp till toaletten =) 

Kunde inte låta bli att testduka! =D



Det är ett helt år tills vi gifter oss så vi har naturligtvis INTE KÖPT ALLT ÄNNU. På bilden är det inte rätt porslin (tallrikarna ska t.ex. vara vita), stolarna kommer att vara vita. I "vaserna" (som alltså inte ska vara ölglas som på bilden =P) kommer det vara sommarbuketter av massor ormbunkar i kanterna och vita rosor + prästkragar i mitten. Vi ska fixa någon typ av korthållare... vi ska fixa 2 typer av ljushållare till (där som ljusen står på bara bordet), banden runt servetterna ska vara längre så att rosetten blir lite större... det ska vara andra servetter... tja... men som grundidé ser ni ju hur vi tänkt! =) Vi blev rätt nöjda! =D

Vi vet inte riktigt om vi ska eller inte ska ha de silvriga stenarna dock.... jag lutar mot inte, sambon mot att ha... vi får se =) Vad tycker du?

Kommentarer
Postat av: Hon

riktigt fint!

2011-09-01 @ 11:03:03
Postat av: Anonym

Tack =)

2011-09-02 @ 21:04:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0